Rob van de Koppel

Adviseur gebiedsontwikkeling

Als adviseur gebiedsontwikkeling ben ik gepassioneerd en gedreven om samen met collega’s en opdrachtgevers te werken aan het realiseren van doelen binnen de gebouwde omgeving. Met een achtergrond in het beheer, financieren en ontwikkelen van vastgoed draag ik bij aan de vormgeving van de gebouwde omgeving. Ik ben doelgericht en proactief, altijd op zoek naar kansen en oplossingen om projecten succesvol te maken. Mijn empathische vaardigheden stellen me in staat om effectief te communiceren en te verbinden met verschillende stakeholders. Ik ben sociaal ingesteld en geloof in de kracht van samenwerking om tot duurzame en waardevolle gebiedsontwikkeling te komen. Mijn hart voor vastgoed en gebieden drijft mij om resultaatgericht te werken en te streven naar het creëren van leefbare en aantrekkelijke omgevingen voor iedereen.

Sterke punten
Innemend,  leergierig, toekomstgericht, organisatievermogen, individualisering

Contact
Telefoon: 06- 11434846
E-mail: rvandekoppel@louter.biz
LinkedIn: Rob van de Koppel