Richard van den Boogaard

Adviseur ruimtelijke ontwikkeling

Als adviseur ruimtelijke ontwikkeling werk ik graag in een team aan een project dat er toe doet. Ik ben ervan overtuigd dat je samen tot een hoger niveau komt, een beter resultaat levert en duurzamere oplossingen vindt.

Wanneer ik start met een project, ga ik ervoor en zet ik me er voor de volle 100% voor in om tot een goed eindresultaat te komen. Een goede samenwerking is hierbij essentieel, met oog voor elkaars ideeën en belangen én met oog voor elkaar.

Ruimtelijke ontwikkeling wordt steeds complexer in Nederland, door onder andere steeds meer en complexer beleid, wet- en regelgeving en de processen die er nodig zijn om tot resultaat te komen. Dit ‘speelveld’ maakt voor mij het werken in dit vakgebied juist een mooie uitdaging!

Sterke punten
Empathie, innemend, verantwoordelijkheidsbesef, positivisme, aanmoediging

Contact
Telefoon: 06- 826 361 15
E-mail: rvandenboogaard@louter.biz
LinkedIn: Richard van den Boogaard