Jannes van den Broek

Adviseur ruimtelijke ontwikkeling

Tijdens mijn studie sociale geografie en planologie aan de Universiteit Utrecht ben ik veel bezig geweest met maatschappelijke vraagstukken. Zo heb ik in mijn laatste jaar onderzoek gedaan naar hoe sport een rol kan spelen bij het ontwikkelen van een gevoel van erbij horen van migranten.

Nadat ik mijn studie had afgerond, wilde ik in de praktijk aan de slag om daar een maatschappelijke impact te kunnen maken. Louter Projectmanagement sluit hier goed bij aan, omdat de grote uitdagingen van deze tijd, zoals de woningnood, klimaatverandering en migratie, in de verschillende projecten naar voren komen. Waar ik nu ontzettend veel leer van het werken in de praktijk en mijn collega’s is mijn doel om steeds zelfstandiger te worden om uiteindelijk zelf leiding te kunnen geven aan ruimtelijke projecten.

Sterke punten
Empathie, innemendheid, aanpassingsvermogen, organisatievermogen, aanmoediging

Contact
Telefoon: 06-827 548 74
E-mail: jvandenbroek@louter.biz
LinkedIn: Jannes van den Broek