Gerwen van Middelkoop

In mijn studietijd leerde ik dat er meer nodig is dan alleen een goed plan om de fysieke omgeving naar ieders wens in te richten. Dit inzicht intrigeerde mij en ik ging op zoek naar een plek waar ik aan de slag kon gaan met de dingen die ik had geleerd. Ik startte bij Louter en ervaarde dat het in beweging brengen van mensen die verantwoordelijkheid, initiatief en durf tonen de drijvende kracht is achter ieder succesvol programma of project. Niet het plan, maar de mensen staan centraal!

Drie kernwoorden om mijzelf te omschrijven zijn gestructureerd, analytisch en oplossingsgericht. Ik ben iemand die snel knelpunten signaleert. Dit doe ik door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. Met de verkregen inzichten draag ik op een proactieve wijze duurzame oplossingen aan. Die houding heeft een positief effect op mijn manier van werken aan programma’s en projecten.

Sterke punten
Behoedzaamheid, intellect, overtuiging, toekomstgericht, verbondenheid

Contact
Telefoon: 06-294 229 85

E-mail: gvanmiddelkoop@louter.biz
LinkedIn: Gerwen van Middelkoop